Toimitusehdot

Mikäli haluat tilata Mekaro Ky:n verkkokaupasta, on sinun hyväksyttävä nämä ehdot.

REKISTERÖITYMINEN:
Tilauksen tekeminen edellyttää rekisteröitymistä. Ilmoittamalla nimi sekä muut pakolliset tiedot ja antamalla suostumuksen rekisteröidä henkilö-/yritystiedot asiakasrekisteriin.

Huom! Anna rekisteröityessä voimassaoleva ja toimiva sähköpostiosoite, jotta voit vahvistaa rekisteröitymisen.

TILAUKSEN SITOVUUS
Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun tilausvahvistus on lähetetty sähköpostitse. Kuluttajalla on oikeus muuttaa tilausta tai perua se kokonaisuudessaan, ennen tilauksen toimitusta. Kun tuote on viety postin tai matkahuollon käsiteltäväksi, on tilauksen toimitus alkanut.

HINNAT
Voimassaoleva hinta on hinta, joka on Mekaro Ky:n verkkokaupassa. Hinnat ovat euroja (EUR) tilaukseen lisätään aina toimituskulut joka ilmoitetaan loppusumman yhteydessä. Mikäli ilmenee selvä hinnoitteluvirhe, pidättää Mekaro Ky oikeuden hinnanmuutokseen.

TOIMITUS
Normaalitoimitus kestää korkeintaan yhden viikon (7pv), joissain tapauksissa toimitus saattaa kestää pidempään. Mahdollisista toimitusaikojen muutoksista ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse.

Maksu veloitetaan joko postiennakkomaksuna, verkkopankkimaksulla tai tilinsiirrolla, jolloin vältytään Postin perimästä lisämaksusta.

TUOTETAKUU
Kaikilla tuotteilla on valmistajan myöntämä takuu. Tilauksen mukana tuleva kuitti toimii takuukuittina.

PALAUTUKSET
Asiakkaalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen/tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä poislukien. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen, tulee olla olennaisesti samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa.

Jos palautettava tuote ei ole enää virheetön, eli tuote ei ole enää myyntikuntoinen normaalilla hinnalla, Mekaro Ky:lla on oikeus pienentää palautettavaa rahasummaa, tuotteen arvon pudotuksen verran.

RIITATILANTEET
Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

tech
Mekaro Ky
Myllärintie 10
FI-06400, Porvoo
FINLAND
puh. 0400 847175
kauppa@mekaro.fi
Y-tunnus: 1807382-2
Paytrail
Paytrail